Lukker & Slukker – en opsummering

Så er jeg ved at være nået til en af de sidste indlæg på min lille side før jeg lukker lukker og slukker. Tiden er inde til en seriøs forandring, når min kontrakt med Risskov slutter, og for mit vedkommende betyder en beslutning om at stoppe rejselivet og vende mig imod et andet liv. Et liv hvor jeg kan være sammen med min elskede hustru samt have et liv hvor der er mulighed for at have hobbys og se familien sometider.

Når jeg kikker tilbage på mine aktiviteter fra det først job på en kutter i Thyborøn, der dog blev totalt skadet efter kort tid (dog ikke min skyld) til arbejdet som stilads arbejder og senere montør og svejser før jeg blev 18 og startede i Jyske Dragon Regiment.

Jeg var nok teenager med lidt for meget fart på i en periode og det tog et stykke tid at bremse ned. Så kom musik og kulturperioden i Odense hvor jeg spillede bas i forskellige bands, arbejde på tomatgartnerier, lavede gadeteater og endte med at være en af kræfterne i kulturformidlingsfirmaet Hvidehorse-Fionia der var meget mere en græsrodsbevægelse end et ordinært firma. Vi lavede et omrejsende Middelalder feltlejr fra 1370érne og hygge os med at slå hinanden i hovedet med dejlige sværd og havde en fantatisk tid med det. Jeg endte på Bornholms Middelaldercenter i absolut nok det bedste job jeg endnu havde haft på det tidspunkt. Jeg husker det stadig som det bedste job stadig.

Men jeg havde på det tidspunkt i flere år talt om at jeg ville rejse til udlandet på et tidspunkt, jeg havde bare ikke nogen ide om hvordan. Jeg “opdagede” så rejsebranchen – søgte job og endte i Indonesien og derfra arbejdede rundt i Asien og fik bopæl i Thailand hvor jeg mødte min hustru og bosatte os i vores elskede Chiang Mai.

I 18 år har jeg så rejst rundt i Asien, NordAmerika og Europa, lige med enkelte undtagelser hvor jeg i kortere perioder har haft lidt jobs i DK. Og nu er tiden kommet til et nyt skift. Det er tid til at starte et nyt kapitel.

I mine nye tilværelse vil jeg bruge meget mindre tid på facebook og på “sociale medier” generelt og gå tilbage til det basale liv og fokuser på min hustru, min familie og på mig selv.

Så tusinde tak til jer der har gidet at læse nogle af de indlæg som jeg har lagt op – alt det bedste til jer alle 🙂Kategorier:Arbejde, Asien, Brian Hansen, Chiang Mai, Danmark, Drømme, fortællinger, fremtid, Historie, kærlighed, kultur, lande, mennesker, Nordeuropa, Nordthailand, Odense, Rejse, Ridderselskabet Fionia, fionia, Lars L. Østergaard, Høvedsmand, Rodemester, samfund, Thailand, Viking

Tags: , , , ,

6 replies

 1. Held og lykke med det nye liv. Birthe og jeg kommer iøvrigt til Chang Mai i november….

  Like

 2. Kære Brian

  Det har været en fornøjelse at læse om dine oplevelser her på din blog, og håber at du finder det som du søger på livets rejse.

  Hvad med alle dine planlagte rejser som er skrevet ind i din aktivitetskalender – bliver de afsluttet med dig som Rejseleder, eller har du besluttet at stoppe pr.dags dato?

  Men så længe at du gør hvad der i den sidste ende gør dig lykkelig – ja så kan det jo ikke gå helt galt.

  God vind fremover fra en “Gammel Kollega”

  Like

  • Hej 😀 Jeg køre mine ture færdig og jeg har en aftale med Risskov frem til midten af 2019 🍀🍀🍀så lige et år endnu, men det er dejligt mentalt at begynde forberedelserne….det er jo en seriøs livsstilsændring 🍀🍀🍀

   Like

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: