Fra Nordkap til Chiang Mai

Første del af sommeren er over og jeg har lige en kort, men super god og mental vigtig, tid her hjemme i Chiang Mai.

Fra jeg forlod vores dejlige hjem, i starten af Maj, har jeg været forbi Malta, Denmark, Estland, Rusland, Sverige, Finland og Norge, på 2 måneder. De næste 2 måneder kommer jeg forbi Denmark, Norge, Wales, England, Tyskland, Estland, Letland, Litauen…og så hjem igen 🙂

Det er nok lige i overkanten af hvad jeg vil gøre næste sommer. Det er simplethen for lang tid væk hjemme fra og for lang tid i Europa. Men spændene har det uden tvivl bæret og en masse gode mennesker har jeg mødt 🙂

Planlægningen for vinteren er også rimmelig på plads med kontrakt ved Risskov travel partners med rejser i primært Kina, Vietnam og Sri Lanka. Næste sommers planlægning er så småt i gang – om ikke andet så på det mentale plan 🙂 🙂 🙂

Jeg håber at I vil nyde et par fotos fra første del af sommeren 🙂 🙂 🙂Kategorier:Arbejde, blogs, lande

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: