Den lange rejse hjem

Som mennesker, kommer vi sometider til at glemme os selv, sådan lidt efter lidt, stykke for stykke, med mindre vi husker at stikke den berømte fingere i jorden og huske hvad og hvem der gør os lykkelige.

For min hustru og jeg, så bevæger vi os ofte væk fra vores hjem i Chiang Mai, måske drevet af forestillingen om et andet liv, og hver gang må vi indse at et brud fra Chiang Mai vil være ufattelig kostbar for os som mennesker, eller at vi ikke har mødt et brugbart alternativt endnu.

For finde ud af hvad der er ægte “hjem” så er vi først nødt til at acceptere, hvem vi er og hvilket liv vi kan føre – et liv hvor det vigtigske er at hjertet og friheden er med. Det er en rejse der aldrig høre op – en rejse der altid vil være levende. Den type rejser der har skabt sagaer.

Kort sigtet så fører min rejse, resten af sommeren, mig  igennem resten af  Nordkap turen, der snart er afsluttet, derefter 1 skotland tur – og så kommer fruen og jeg til at have 3 vidunderlige uger i Danmark, inden hun rejser hjem og jeg forsætter med 3 Skotlandsture og 1 Englandstur. Og om 9 uger fra nu er jeg også tilbage i vores rede i Chiang Mai …:)

 Kategorier:Asien, Brian Hansen, Chiang Mai, Nordthailand, Rejse, Thailand

Tags: , , ,

3 replies

  1. Altid godt at tage en status indimellem og være sikker på det er det rigtige man gør 🙂

    Like

  2. Tak for dit kloge og inspirerende indlæg ❤ ❤ ❤

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: