Om Brian Hansen

Jeg har gennem mange år arbejdet med direkte kundeservice, turisme, ledelse af grupper, Undervisning og formidling af historie og kultur. Min interesse for historie har ført mig gennem mange selvstudier, givet mig pionereånd i 90érne, et job som projektlederassistent på Bornholms Middelaldercenter samt givet mig erfaring fra Fjernøsten, hvor jeg primært har været bosat siden marts 2000, og  primært har været leder på rundrejser.
Dette har givet mig stor erfaring i at arbejde med mange slags mennesker, stor erfaring i direkte kundeservice, foredrag og undervisning samt stor interkulturelt forståelse.

Jeg har solide kompetencer inden for:

  • Interkulturel forståelse
  • Undervisning og Foredrag
  • Kundeservice
  • Ledelse og Planlægning
  • Samfundslære

Mit mål er at arbejde med direkte kundeservice, hvor der er en konstant udvikling, hvori jeg både bidrager og modtager. Jeg elsker dog mest af alt at køre rundrejser….:) 🙂 🙂

Efter at have arbejdet som Freelance i en del år, så er det nu lykkes at få kontrakt ansættelse ved Risskov Rejser i en stor del af året.

Trekking på Chang Dao i 2013

Mine forfædre kommer lidt forskellige steder fra, min etniske oprindelse kan ses her, Det er ret spændene, da vi jo alle kommer et sted fra …:)  🙂

2 replies

  1. Der var en gang for længe siden, sådan starter mange eventyr fra Fyn, engang hvor du skulle drikke en øl på toppen af Mount Bromo. Det blev vist aldrig til noget. Men lige nu har vi dog været rundt i Brunei i en uge.

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: